Puola #4: Kazimierz Dolny

Muistiinpanoihini (Instagram-päivitykseen) olen merkinnyt Kazimierz Dolnystä seuraavaa.

Söpö, pieni, sympaattinen ja turistirysä. Näin kuvailisin Kazimierz Dolnyä. Kolme kirkkoa, linnan rauniot, tori, taidegallerioita ja ravintoloita. Ihan mukava käydä, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan se oma juttu. Liikaa turisteja.

Kazimierz Dolnyn väkiluku on 3 572 henkeä. Alueella sijaitsee myös holokaustin muistoseinä. Automarketteihin tottuneena lisäisin kuvaukseen, että paikassa oli hieman satumainen fiilis. Voin tämän kuvitella vetävän ihmisiä paikalle.

Päivitystahti on takkuillut oman työmäärän takia. Itselleni on vaikeata kasata kuvia ja tehdä postauksia samalla kun päässä pyörii muut työkuviot. Aina silloin tällöin on kuitenkin pakko puristaa jotain ulos.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

DSCF9327-Pano

DSCF9379-Pano

Untitled

Untitled

Untitled