Henkilökuvia

Seuraava:
Edellinen:

On pitänyt päivittää Valontuojaa jo pidempään, mutta mehut eivät ole riittäneet.

Ajattelin postata nyt jotain, mikä on jäänyt vähemmälle huomiolla oman epävarmuuteni vuoksi, eli henkilökuvia. Koska olen vähän sosiaalisesti kömpelö, niin olen ottanut tehtäväkseni lisätä ihmisten kuvaamista. Valokuvaaminen on ollut itselleni rajoja rikkovaa. Yksi syy tähän harrastukseen on ollut paniikkikohtausten voittaminen. Kamera on luonut turvaa ja syyn lähteä ulos, kun kynnys liikkua on ollut korkea. Ihmisten kuvaaminen on jatkoa tälle. Koitan löytää sisältäni ja ympäristöstä jotain uutta. 🙂

Photoshuut sessioita tulossa tänne sitä mukaa kun niitä tapahtuu. Mikäli ketään kiinnostaa ryhtyä kuvattavaksi, niin saa heittää somessa viestiä.

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled