Tohmajärven keskusta & Vanha Pappila

Seuraava:
Edellinen:

Tohmajärven keskusta. Place to be. Kuvat vuosilta 2013, 2014 ja 2016. Vanhasta Pappilasta ei ole hirveästi kuvia ja muutenkin tämä kuvasarja vähän ontuu. Pitänee korjata nämä epäkohdat tänä vuonna ja tehdä yksi enemmän yhteinen kuvasarja.

Vanhojen liiketilojen arkkitehtuuri on mitä kiehtovinta. Etenkin Hirvosen liiketila on sykähdyttävä. Lisää kuvasarjoja tulossa Tohmajärven lähiympäristöstä. Kunhan nyt jotenkin saan jäsennöityä paikkoja mielessäni.

Linkkejä:
Vanhan Pappilan sivut
Karjalainen: Tohmajärven kunta osti keskustasta kolme vanhaa kauppakiinteistöä

2013

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

2014

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

2016

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled