Kotka & Pyhtää

Marraskuussa 2016 kävimme katsomassa Sannin elämyseläintilaa. Oli kukkoa, kanaa, kissoja, koiria ja pörröisiä ihmispikkuystäviä. Kotka oli vähän monimutkikas ja tylsä, mutta Pyhtää the City (kartta) vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Näin valokuvausharrastuksen mielessä ainakin. Aikaa ei ollut hirveästi käydä katsomassa joka paikkaa. Onneksi matkatoimistomme matkaoppaat Sanni ja Devi olivat asiantuntevia ja määrätietoisia. Pörröisemmän huomio tosin välillä harhaantui jahtaamaan kissoja ja nuolemaan pyllyä.

Meillä oli tässä kuussa tarkoitus käydä uudestaan, mutta asioihin tuli muutama muutttuja väliin. Suunnittelimme kuitenkin, että kun tulee kesä, menemmä uudestaan. Tällä kertaa otamme veneen ja menemme saareen katsomaan lisää eläinystäviä.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Untitled

Untitled


Untitled

Untitled

Untitled